Afro C Festival Bredene | Practical
Vind op deze pagina je weg naar het festival te Bredene. Blijf je graag overnachten? Bekijk hier de mogelijkheden!
21554
page-template-default,page,page-id-21554,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Practical

Data

10 & 11 augustus 2018

Tickets

Het festival is ook dit jaar gratis!

Overnachtingen

In de onmiddelijke omgeving van het festivalterrein liggen heel wat campings en enkele hotels. Zie www.uitinbredene.be of vraag een gids aan bij dienst toerisme via toerisme@bredene.be – T: 059 56 19 60

Bereikbaarheid

Het festival vindt plaats in Park ’t Paelsteenveld naast het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys, kapelstraat 76, 8450 Bredene.

Trams

Park ’t Paelsteenveld ligt langs de Koninklijke Baan en is te bereiken met de kusttram halte ‘Bredene Campings’.
De Lijn zorgt voor extra nachttrams vanaf halte ‘Campings’ tot Blankenberge halte ‘Duinse Polders’ om 2 uur en naar halte ‘Oostende Station’ tot 2u50, zowel op vrijdag als zaterdag.

Parking

Langs de Koninklijke Baan en op de parkings langs de Kapelstraat.

 Huisreglement

 • Drugs en wapens zijn strikt verboden. Wanneer er drugs of wapens worden ontdekt zullen we onmiddellijk de politie verwittigen.
 • Het is verboden om elke vorm van racisme te uiten. Bijvoorbeeld: alle teksten, symbolen, gebaren en onjuiste uitspraken die leiden tot racisme zijn verboden!
 • Bij het betreden van de festivalsite is er een kans dat men je gaat fouilleren. Iedereen zal zich vrijwillig moeten onderwerpen aan een oppervlakkige controle.
 • Eigen eten en drinken, drugs en gevaarlijke objecten zijn strikt verboden op de festivalsite.
 • De organisatie heeft het recht om bezoekers te weigeren. De toegang wordt verboden aan de volgende personen:
  o Mensen onder invloed van drugs, alcohol of elke andere stimulerende middelen,
  o Mensen die geweigerd werden op een voorgaand festival door de organisatie, de administratie of door de gerechtelijke autoriteiten,
  o Personen die gewelddadig lijken door hun houding en die de openbare orde verstoren,
  o Mensen die zich verzetten tegen de controle en de fouille door de security en de lokale autoriteiten van de festival site,
  o Personen die zich verzetten tegen het overhandigen van hun spullen als deze beschouwd worden als gevaarlijk of verboden,
  o Personen die in conflict zijn met één van de verscheidene artikels van het huisreglement.
 • De bezoekers zijn alleen toegestaan in de ruimtes die voorzien zijn voor het publiek. Alle andere ruimtes zijn verboden.
 • Bezoekers die door medische omstandigheden dagelijkse medicijnen moeten innemen tijdens het festival zijn verplicht om een kopie van hun doktersvoorschrift mee te nemen.
 • De organisatie heeft het recht om elke auto die slecht geparkeerd is weg te slepen. De organisatie heeft daarvoor een akkoord met de Lokale Politie. De auto zal worden weggetakeld op kosten van de dader. De dader zal worden geverbaliseerd door de Lokale Politie.
 • Elke bezoeker participeert op eigen risico aan het evenement en kan de organisatie niet verantwoordelijk stellen. De bezoeker gaat akkoord met elke instructie die de organisatie oplegt om de publieke orde en de veiligheid gedurende het festival te waarborgen.
 • Elke bezoeker accepteert de mogelijkheid dat hij/zij gefilmd of gefotografeerd kan worden tijdens het festival. Deze afbeeldingen kunnen geregistreerd of opgeslagen worden. De afbeeldingen kunnen ook gebruikt worden door de organisatie bij het promoten van het evenement.