Afro C Festival Bredene | Our Story
Lees hier wat meer over het gratis festival aan de kust & wat je allemaal mag verwachten!
21560
page-template-default,page,page-id-21560,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Our Story

Afro C Festival is het meest kleurrijke en exotische festival van de kust. Het festival is inmiddels uitgegroeid tot een absolute topper binnen het festivallandschap. In 2017 kon het festival maar liefst 20.000 festivalgangers verleiden om naar Bredene af te zakken. Het gratis festival wordt georganiseerd aan de voet van de Bredense duinen en heeft een opvallend internationaal karakter.

Voor de drie podia, de mainstage, de marquee en de latin corner kom je ogen en oren tekort. Van Jamaica tot Bosnië en van Mali en Zuid-Afrika tot Columbia. Op het Afro C Festival leer je de wereld kennen.

In 2018 wordt het Afro C Festival georganiseerd op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus in het 10 ha grote park ’t Paelsteenveld naast het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys.

``I've never visited a festival with such an amazing, beautiful and peaceful atmosphere as the Afro C Festival. All ages and all types of people enjoying the music together in harmony. It was great to be part of the festival. One love.`` Deejay Selekta Nere-One

Voor muziekliefhebbers van reggae, dub, hiphop, salsa, ska en andere muziek met roots in de wereldmuziek is het festival elk jaar opnieuw een traktatie en traditie. Een ontdekkingstocht voor wie het graag eens iets avontuurlijker mag, maar er is meer dan enkel muziek.

Foodies kunnen er terecht voor de kleurrijke drankjes en gerechten uit alle windstreken. Ook de wereldculturenmarkt met ambachtelijke producten en de vele zuiderse dansworkshops zijn niet te missen.