Afro C Festival Bredene | Jahneration
22007
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22007,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Jahneration

 

Jahneration is een duo van Parijse zangers (Theo & Ogach) dat sinds 2009 aan het werk is in een eigen Reggae/Hip-Hop genre. Het is met de release op YouTube van “Me nah beu” met Naâman en “The Answer” dat het muzikale project echt begon in 2011. De video’s genieten een razendsnelle populariteit op het internet en zo kan de groep blijven groeien. Een actief publiek op sociale media wordt onmiddellijk gecreëerd en wordt het beste uitzendwapen. Begin 2013 brengt het duo een eerste zelfgeproduceerde EP 6-titel uit, The Foreword, die zeer goed onthaald wordt bij het grote publiek. Dit wordt meteen het begin van de professionele carrière van Theo en Ogach. Een nieuw team van 4 muzikanten wordt gevormd en ze geven concerten zowel in Frankrijk als in het buitenland, waaronder een Indiase tour.

In harmonie met de tijd, dynamisch en creatief, bereiken deze twee zangers een groot en enthousiast publiek, met wie ze momenten van kracht delen tijdens elk concert. Geniet mee met Jahneration!

Time

Saturday 11 august 20:00

Stage

Marquee

Country

FRA

Date

14 juni 2018

Category

Saturday